Natuurpunt Voorkempen

ooievaar 1

ooievaar 1
Het Zwin is zonder twijfel één van de bekendste natuurgebieden van Vlaanderen. Het unieke karakter is te danken aan de regelmatige overstromingen. Om dit te vrijwaren, worden werken uitgevoerd en wordt het Zwin de komende jaren uitgebreid. Dit getijdenlandschap is een favoriete bestemming bij heel wat vogels. We noemen het niet voor niets de internationale luchthaven voor onze gevederde vrienden! We rijden naar het vernieuwde Zwin waar we een geleide wandeling doen (ca 2 uur) met een natuurgids. Na de wandeling eten we in de plaatselijke bistro onze boterhammen op. Nadien rijden we met de bus verder naar de Damse stadswallen, waar we met een lokale Natuurpuntgids dit prachtige domein bezoeken.
Vertrek 8 u Gemeenteplein Westmalle, 8 u 10 kerk Sint Antonius, 8 u 30 Wijnegem marktplein - terug ca 19 u
Kostprijs voor bezoek aan het Zwin en de bus: 26 euro voor leden Natuurpunt, niet-leden betalen 31 euro. Inschrijven door storting van deelname op rekening BE80 7512 0545 9477 van Natuurpunt Voorkempen (graag deelnemer(s) vermelden). Inschrijven voor 27 augustus.
Dirk Vanschoonbeek, Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 0477/65 50 91
Natuurpunt Voorkempen

Delen