De Bonte Klepper De Kluis/Blommerschot De Kluis/Blommerschot Marbelen Ven

WitteTijgerWV

WitteTijgerWV
Wist jij dat jouw tuin ook een paradijs(je) kan zijn voor tal van dieren? Benieuwd hoe het zit? Dan hebben we een uniek aanbod.

Laat jouw tuin inventariseren voor het goede doel: onze expert komt overdag langs om de insecten (en eventueel vogels en amfibieën) in jouw tuin te benoemen en/of plaatst een nachtvlinderval zodat ook het nachtleven in je tuin niet aan de aandacht ontsnapt.

Tip: Heel leuk om kinderen bij te betrekken, of vraag ter plekke advies om je tuin nog natuurvriendelijker in te richten.

Veertienstippelig lieveheersbeestje LeoJanssen1

Veertienstippelig lieveheersbeestje LeoJanssen1
Hoe deelnemen?

Stuur een e-mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en de weekavonden of -dagen die je voorkeur hebben. Onze expert neemt nadien contact met je op om concreet af te spreken.

Wat kost dit?

Wij vragen je €1,- per gevonden soort met een minimumbijdrage van €40,- Onverhoopt veel soorten in je tuin en een beperkt budget? Dan kan je ter plekke een maximumbedrag afspreken.

Dit bedrag gaat integraal naar de natuur in de Voorkempen! Dit is een erkend goed doel, dus het fiscaal voordeel is van toepassing voor je bijdrage.

Bij deze inventarisatiecampagne worden geen diertjes gedood.

De tuin met het hoogste aantal soorten wordt beloond!

 

 

 

 

dentaria1

dentaria1
 zandbij Zammelsbroek
zandbij Zammelsbroek
snuitvlieg Zammelsbroek
snuitvlieg Zammelsbroek

Delen
4021617507 354782658291971 3635876462434542945 navevebadge roes
biodyvino logoJacobinBiosanologo
OrisWuytsSurceletomatenunnamed
Tuesday the 21st. - Joomla Templates