Mogelijk nemen wij tijdens de activiteit waaraan u deelneemt foto’s die we publiceren op onze website of in ons tijdschrift. Wij wensen hierbij uw privacy te respecteren. Indien u niet wenst dat u wordt afgebeeld, gelieve dit bij aanvang van de activiteit aan de verantwoordelijke te melden.

expeditieNatuurpunt

De Blootgatters

Ook in 2020 gaan de Blootgatters van start in Expeditie Natuurpunt ten voordele van het project Vallei van de Delfte Beek. Dit prachtige natuurgebied is doorheen de jaren sterk gegroeid: Eerst was er De Kluis, nadien kwam er Blommerschot bij, het Zalfens Gebroekt, Den Haan, … en, nog in het verschiet, het vliegveld van Malle … het blijft maar toenemen. Topnatuur in onze regio!

Vraag


Om dit aankooptempo vol te houden hebben we dringend financiële steun nodig. Mogen we daarom een beroep doen op jou? Elke bijdrage, ook een kleine, is meer dan welkom. Op de teampagina van de Blootgatters https://expeditie.natuurpunt.be/project/26416 vind je meer informatie en kan je heel gemakkelijk je bijdrage overmaken.

Liever een klassieke overschrijving? Maak je bijdrage over op de rekening BE56 2930 2120 7588 van Natuurpunt met vermelding van het projectnummer 7720.

Fiscaal Voordeel

Aangezien het om een goed doel gaat krijg je voor een bijdrage van 40 euro of meer 45% terug van

de fiscus. Is dat niet geweldig?

Ongelooflijk bedankt!

De Blootgatters

ledenwervingNatuurpunt bestaat dit jaar 15 jaar en spant zich als grootste natuurvereniging van Vlaanderen in om planten, dieren en hun natuurlijke omgeving te beschermen.
Om de kaap van 100.000 leden te bereiken, willen we jou als vrijwilliger mobiliseren. Jij kent Natuurpunt Voorkempen het best en weet welke activiteiten er allemaal georganiseerd worden en wat we allemaal doen om de natuur in Malle en Zoersel te beschermen.

Monday the 17th. - Joomla Templates