Mogelijk nemen wij tijdens de activiteit waaraan u deelneemt foto’s die we publiceren op onze website of in ons tijdschrift. Wij wensen hierbij uw privacy te respecteren. Indien u niet wenst dat u wordt afgebeeld, gelieve dit bij aanvang van de activiteit aan de verantwoordelijke te melden.

ontbijt2019Voor de tweede maal organiseren wij een fantastisch ontbijt. Ditmaal in het Zonneputteke te Zoersel.
Een uitgebreid buffet met pistolekes, veel soorten beleg en koffie of thee?
Breng je vrienden, familie, of wie je ook maar wil gerust mee !!

Aansluitend kan je nog genieten van een uitgestippelde wandeling. Zeker voor de lange wandeling breng je best stevig schoeisel mee. Anders riskeer je natte voeten.

Inschrijven doe je via deze link of via de website (je selecteert dan de activiteit in de kalender aan de rechterzijde van het scherm).!
We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen!

Dit jaar zijn er maar liefst 2 ploegen van onze afdeling die op expeditie gaan. De blootgatters trekken er opnieuw op uit met de fiets, de Vorse Beemders gaan er te voet op uit.
Beide teams kunnen jullie steun goed gebruiken. Je kan hen op een heel aangename manier helpen door even langs te komen op onze wijndegustatie. In bijlage vind je de info en een bestelbon. Kan je er die dag niet geraken, mag je uiteraard ook zo bestellen.

Dank op voorhand in elk geval.

Verder info en bestelformulier

Hallo beste lid,

Mogen we jou iets vragen?

Het is namelijk zo, we kijken momenteel in spanning uit naar ons 1000ste lid, want dit heuglijke feit is nu echt niet meer veraf. Met wat meeval halen we dat historisch aantal nog dit jaar!

Daarom doen we een kleine actie: Wie er in slaagt het 1000ste lid aan te brengen ontvangt een mooi geschenk! Er zijn ook troostprijzen voor nummer 999 en nummer 1001.

Hoe kan je ons hiermee helpen?

• Geef iemand anders een cadeaulidmaatschap. Een mooi duurzaam eindejaarsgeschenk! Meer weten? Ga naar https://www.natuurpunt.be/pagina/lidmaatschap-hernieuwen-cadeau-doen

• Of wijs een geïnteresseerde de weg om zichzelf lid te maken. Bezorg hem of haar dit bericht. Lid worden kan heel eenvoudig op deze webpagina: https://www.natuurpunt.be/steunen/lidmaatschap/inschrijven

Vergeet natuurlijk niet om je eigen lidmaatschap tijdig te hernieuwen als je geen domiciliëring hebt aangegaan.

Heb je een nieuw lid aangebracht? Super! Laat ons vlug weten om wie het gaat via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. en maak kans op een mooie prijs. Succes!

Het afdelingsbestuur
Natuurpunt Voorkempen

In deze cursus leert Jerry Kloeck je fruitbomen kiezen die geschikt zijn voor jouw tuin, hoe je ze plant en hoe je ze op een ecologische, natuurvriendelijke manier verzorgt. Ook wintersnoei en zomersnoei komen uitgebreid aan bod en je kunt zelf oefenen tijdens de twee namiddagen in de tuin.

• 6 januari
• 3 februari
• 3maart
• 7 april
• 5 mei (om 6 u ’s morgens)
• 2 juni
• 7 juli
• 4 augustus
• 1 september
• 6 oktober
• 3 november
• 1 december
Afspraak is telkens om 14 u aan het bezoekerscentrum Zoerselbos, behalve op 5 mei.
Honden kunnen niet mee!

ledenwervingNatuurpunt bestaat dit jaar 15 jaar en spant zich als grootste natuurvereniging van Vlaanderen in om planten, dieren en hun natuurlijke omgeving te beschermen.
Om de kaap van 100.000 leden te bereiken, willen we jou als vrijwilliger mobiliseren. Jij kent Natuurpunt Voorkempen het best en weet welke activiteiten er allemaal georganiseerd worden en wat we allemaal doen om de natuur in Malle en Zoersel te beschermen.

Sunday the 18th. - Joomla Templates