Natuurpunt Voorkempen

Mogelijk nemen wij tijdens de activiteit waaraan u deelneemt foto’s die we publiceren op onze website of in ons tijdschrift. Wij wensen hierbij uw privacy te respecteren. Indien u niet wenst dat u wordt afgebeeld, gelieve dit bij aanvang van de activiteit aan de verantwoordelijke te melden.

Na een zeer succesvolle editie 2018 zijn we opzoek naar ploegen die dit volgend jaar 2019 willen verder zetten.
We zoeken teams van 4 personen plus coach (max 2 ).
Om te fietsen of te wandelen of kanovaren.
je kan rekenen op te volle medewerking van het bestuur en de ervaring van de Blootgatters 2018.
Bellen of mailen naar Peter Keustermans of Walter d’Hertefelt

Via volgende link kan u alle activiteiten voor dit najaar raadplegen.

www.natuurpuntvoorkempen.be

 

 

ledenwervingNatuurpunt bestaat dit jaar 15 jaar en spant zich als grootste natuurvereniging van Vlaanderen in om planten, dieren en hun natuurlijke omgeving te beschermen.
Om de kaap van 100.000 leden te bereiken, willen we jou als vrijwilliger mobiliseren. Jij kent Natuurpunt Voorkempen het best en weet welke activiteiten er allemaal georganiseerd worden en wat we allemaal doen om de natuur in Malle en Zoersel te beschermen.

Bont dikkopje 1Nadat er al jaren in onze afdeling van alles gebeurde rond dag- en nachtvlinders werd er op 30 april 2015 een vlinderwerkgroep gestart. Op de startvergadering was er een ruime belangstelling van leden binnen onze afdeling alsook van omliggende afdelingen. De eerste vergadering van onze nieuwe werkgroep op 20 mei 2015 kon doorgaan met 12 aanwezigen en 3 verontschuldigden. Om een stevige groep te verkrijgen nemen we best de tijd zodat we gezond kunnen groeien. Alvorens we beginnen aan inventarisaties willen we dit jaar van start gaan met enkele monitoring activiteiten. Zo krijgen we de gelegenheid om dag- en nachtvlinders te leren kennen. Alle belangstellenden zijn welkom en er is geen voorkennis vereist.