Mogelijk nemen wij tijdens de activiteit waaraan u deelneemt foto’s die we publiceren op onze website of in ons tijdschrift. Wij wensen hierbij uw privacy te respecteren. Indien u niet wenst dat u wordt afgebeeld, gelieve dit bij aanvang van de activiteit aan de verantwoordelijke te melden.

Deze reis zal doorgaan van donderdag 22 tot zondag 25 oktober.
Er worden 3 busjes voor 8 personen gehuurd en er zal ook een mobilhome meegaan zodat we onderweg steeds een minimum aan comfort hebben.
Zo zullen we maximaal 27 personen kunnen inschrijven. Deze reis is zoals 4 jaar geleden aan Lac du Der vooral afgestemd op kraanvogels, maar andere vogels zullen ook niet aan onze aandacht ontsnappen.
We bezoeken nu een eerdere stopplaats van de kraanvogels in het noordwesten van Duitsland op ongeveer 400 km van hier.
Hier verblijven de kraanvogels ’s nachts in de uitgestrekte veenmoerassen in de buurt van het stadje Diepholz.

We verblijven in Lembruch aan de Dümmersee in hotel garni “ Zur Alten Post”. 
Hier wordt gezorgd voor een uitgebreid ontbijt, picknick voor ‘s middags en ’s avonds dineren we in een ander hotel aan het meer (www.duemmerhotel.de).
Deze reis met inbegrip van alle kosten, behalve het drinken na het avondeten, kunnen we jou aanbieden aan 350 € bij verblijf in 2-persoonskamer. Voor een 1- persoonskamer komt er 35 € extra bij (deze kamers zijn beperkt).
Inschrijven kan door storting van een voorschot van 150€ per persoon op rekeningnummer BE80 7512 0545 9477 van Natuurpunt Voorkempen met vermelding Diepholz en naam of email-adres.
De 27 eerst betaalde voorschotten zijn zeker van hun plaatsje, niet twijfelen is deboodschap.
Ps. Gezien de huidige Corona-onzekerheid vragen we toch reeds uw voorschot te storten en uw plaatsje zo te reserveren. Indien de reis in oktober niet kan doorgaan zullen we de voorschotten terug storten.
Indien er nog vragen zijn kan je terecht bij Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 0476 66 83 28.
https://www.hotel-garni-zur-alten-post.de/
http://www.duemmer.de/lust-auf/vogelbeobachtung/kranichrast.html
http://www.bund-dhm.de/01_htm/204_aktuell.htm

https://www.youtube.com/watch?v=Ku9vRZ6dA5s
https://www.duemmerhotel.de/

 

http://www.bund-dhm.de/02_medien/pdf/Sprachversion%20nl/entwurf_fly_verhaltenscodex_nl.pdfZugwege

expeditieNatuurpunt

De Blootgatters

Ook in 2020 gaan de Blootgatters van start in Expeditie Natuurpunt ten voordele van het project Vallei van de Delfte Beek. Dit prachtige natuurgebied is doorheen de jaren sterk gegroeid: Eerst was er De Kluis, nadien kwam er Blommerschot bij, het Zalfens Gebroekt, Den Haan, … en, nog in het verschiet, het vliegveld van Malle … het blijft maar toenemen. Topnatuur in onze regio!

Vraag


Om dit aankooptempo vol te houden hebben we dringend financiële steun nodig. Mogen we daarom een beroep doen op jou? Elke bijdrage, ook een kleine, is meer dan welkom. Op de teampagina van de Blootgatters https://expeditie.natuurpunt.be/project/26416 vind je meer informatie en kan je heel gemakkelijk je bijdrage overmaken.

Liever een klassieke overschrijving? Maak je bijdrage over op de rekening BE56 2930 2120 7588 van Natuurpunt met vermelding van het projectnummer 7720.

Fiscaal Voordeel

Aangezien het om een goed doel gaat krijg je voor een bijdrage van 40 euro of meer 45% terug van

de fiscus. Is dat niet geweldig?

Ongelooflijk bedankt!

De Blootgatters

ledenwervingNatuurpunt bestaat dit jaar 15 jaar en spant zich als grootste natuurvereniging van Vlaanderen in om planten, dieren en hun natuurlijke omgeving te beschermen.
Om de kaap van 100.000 leden te bereiken, willen we jou als vrijwilliger mobiliseren. Jij kent Natuurpunt Voorkempen het best en weet welke activiteiten er allemaal georganiseerd worden en wat we allemaal doen om de natuur in Malle en Zoersel te beschermen.

Thursday the 2nd. - Joomla Templates