Mogelijk nemen wij tijdens de activiteit waaraan u deelneemt foto’s die we publiceren op onze website of in ons tijdschrift. Wij wensen hierbij uw privacy te respecteren. Indien u niet wenst dat u wordt afgebeeld, gelieve dit bij aanvang van de activiteit aan de verantwoordelijke te melden.

Dit jaar zijn er maar liefst 2 ploegen van onze afdeling die op expeditie gaan. De blootgatters trekken er opnieuw op uit met de fiets, de Vorse Beemders gaan er te voet op uit.
Beide teams kunnen jullie steun goed gebruiken. Je kan hen op een heel aangename manier helpen door even langs te komen op onze wijndegustatie. In bijlage vind je de info en een bestelbon. Kan je er die dag niet geraken, mag je uiteraard ook zo bestellen.

Dank op voorhand in elk geval.

Verder info en bestelformulier

ledenwervingNatuurpunt bestaat dit jaar 15 jaar en spant zich als grootste natuurvereniging van Vlaanderen in om planten, dieren en hun natuurlijke omgeving te beschermen.
Om de kaap van 100.000 leden te bereiken, willen we jou als vrijwilliger mobiliseren. Jij kent Natuurpunt Voorkempen het best en weet welke activiteiten er allemaal georganiseerd worden en wat we allemaal doen om de natuur in Malle en Zoersel te beschermen.

Friday the 17th. - Joomla Templates