Alle politieke partijen van Malle hebben een uitnodiging ontvangen om de enquête over het Memorandum van Natuurpunt in te vullen om zo hun standpunten publiek te maken naar de leden van Natuurpunt.
Zes politieke partijen hebben deze enquête ingevuld, behalve DBM. Ook na een herinneringsmail gaf deze partij geen enkele reactie. De doelstellingen van DBM voor de volgende legislatuur, raadpleegbaar via https://www.dbm-malle.be/toekomst.html, bevat geen enkel groene partijdoelstelling.
De resultaten van de enquête worden getoond grafieken. Aan de antwoorden werden gewichten toegekend waardoor alle ja antwoorden overeenkomen met 100% en alle neen antwoorden met 17%. Op sommige vragen werden er geen antwoorden gegeven, deels te wijten dat bij sommige partijen het partij programma nog in opmaak is, en komt overeen met 50% op de grafieken.
Bij elke rubriek zijn ook de toelichtingen van de politieke partijen opgenomen.
Aan de huidige coalitie werd eveneens ook de vraag gesteld om op te sommen wat zij de voorbije 6 jaar hebben verwezenlijkt met betrekking tot natuur en milieu.

Het volledige document kan u hier raadplegen: Uitslag bevraging politieke partijen Malle

Delen
Monday the 21st. - Joomla Templates