Natuurpunt Voorkempen

Voorkempen

Ons ontbijt op 15 oktober kende een groot succes.

Ontbijt 15/10/2023

Het begint stilaan een traditie te worden, het ontbijt van Natuurpunt Voorkempen. Dit jaar hadden wij een 140-tal deelnemers die kwamen genieten van al het (gezonde) lekkers dat er hen werd aangeboden.

Een hele keukenploeg enthousiaste dames was de ganse zaterdagnamiddag in de weer om de nodige voorbereidingen te treffen. Andere vrijwilligers maakten zich nuttig door de zaal mooi te versieren en de tafels klaar te zetten.

Al dat gezwoeg zorgde er voor dat we zondagochtend de genodigden konden ontvangen en hen een rijkelijk biologisch verantwoord ontbijt konden aandienen. Zij die er bij waren zullen bevestigen dat het allemaal dik in orde was.

Zij die na dat lekkers nog even de benen wilden strekken konden genieten van een opgestelde vrije wandeling doorheen Westmalle of meegaan op een gegidste wandeling naar de Pastorijtuin.

Na het nodige opruimen  en poetsen konden we  de zaal afsluiten met een tevreden gevoel.  Het was weer eens goed geweest. Dank aan alle vrijwilligers die hun beste beentje voor hebben gezet. En nu maar uitkijken naar de volgende editie !

Hiernaast kan je een kort foto-overzicht bekijken.