Natuurpunt Voorkempen

Voorkempen

Steun de Welvaart

Met het plaatsen van de laatste ramen zijn we weer een stapje dichter bij ons doel om ons natuur.huis energetisch duurzaam te maken. Na de isolatie van de spouwmuren wordt de buitenschil binnenkort  helemaal volgens de laatste normen afgewerkt.
De volgende stap is een CO2-vrije energievoorziening voor elektriciteit, verwarming van het gebouw. Daarvoor voorzien we o.a. zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Maar dat is natuurlijk niet alles: we willen ons natuur.huis aanpassen aan de noden van iedereen. Daarom plaatsen we een extra mindervalidentoilet. Tot slot willen we een een mooie binnenafwerking realiseren zodat het gebouw  een aangenaam kader is voor onze bezoekers.
We hebben altijd vooropgesteld dat dit project zelfbedruipend moet zijn, zodat het niet weegt op onze werking of aankopen. Dit blijft het streven. Maar momenteel investeren we veel terwijl er nog geen inkomsten tegenover staan. Met subsidies alleen kunnen we dit niet blijven bekostigen.  

Daarom doen we  een warme doch dringende oproep aan jullie om dit project een financieel steuntje te geven. De info vind hieronder. a

Liever een klassieke overschrijving?

Stort uw bijdrage op de bankrekening BE56 2930 2120 7588

van Natuurpunt Beheer vzw met de melding “I08-01-43”