Natuurpunt Voorkempen

Voorkempen

13 mei - Fuif team Dwergenbergen - ten voordele van expeditie Natuurpunt

Wij zijn 5 leerkrachten uit Zoersel met een groot hart voor de natuur!

 

Onze school, Beuk&Noot, is gelegen vlak naast het schattigste stuk speelnatuur van Vlaanderen, “Dwergenbergen” genaamd. Samen met onze fantastische teamcoaches Valentijn & Linda vormen wij Team DwergenbergenMet onze actie willen wij Natuurpunt steunen zodat zij in en rondom Zoersel extra natuurwaarde kunnen realiseren. Zodat onze kinderen en al de komende generaties verzekerd zijn van voldoende natuur in de buurt!

 

 Wat gaan we doen? We nemen deel aan expeditie natuurpunt 2023. Op 25 & 26 juni gaan we de Maasroute doen: 14 km kanovaren en 42 km stappen…

 

 Wat kan jij doen?
Steun onze actie en kom naar onze fuif op zaterdag 13 mei in JH De NoN, te Halle-Zoersel. We zorgen voor spetterende dansmuziek en voor een extra streekbierententje om buiten gezellig te babbelen. Kom jij mee je dansbeentjes strekken ?

 

Storten kan ook op de pagina van Expeditie DwergenbergenWeet dat je gift fiscaal aftrekbaar is vanaf 40€ en dat je fiscaal attest automatisch op je belastingbrief in verrekening wordt gebracht. (40€ betalen kost je dus uiteindelijk maar 22€)

 

 SUPER-sponsors welkom maar ook bij elke kleine gift maken wij telkens een dankbaar vreugdesprongetje :-)!